im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Sunday, 11 September 2011

KAWAN :)




nie larh kawan2 aku . aku sayang sangat-sangat kat dea orang . hope hubungan persahabatan kami kekal sampai akhir hayat .
tanpa mereka , siapa lah saya . hanya insan biasa yang tidak punya apa-apa..
hanya kau KAWAN :)

No comments:

Post a Comment