im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Wednesday, 5 October 2011

benci kau :/

oit pmpoan , kaua ingat kau dah havock sangat kew ?? Eh , pleassseee ahhh!!! memang dasar pmpoan SUN*** . opsss !!! sorry !! terkasar bahasa . terlamapu mara . kau jangan ingat aku tak ikuti perkembangan kau oke !! nak burukkan aku plak . HAH , sekarang padan muka kau . kena BATANG idong sendiri . RASAKAN KAU . HAHA !! puas hati aku tengok kau pmpoan !! :) . dah tah tak matang . macam budak2 . kau ingat kau ratu BOH*** kew ??!! agaknye betol ah 2 kan ?? kan , kan , kan ??!! HAHA !! bengong . dasar SHIT !! :p . AKU BENCI KAU ah pmpoan . :/ babaiiii .

No comments:

Post a Comment