im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Monday, 12 September 2011

cinta KAU & AKU

Bila sayang , semua benda kita sanggup buat demi pasangan kita . bila cinta , kita nak tengok orang yang kita cinta selalu tersenyum riang . macam cinta CIK EYKA pada AZIAN MAZWAN :) . semuanye indah bila rasa SAYANG+CINTA kat dea bertambah . walau dea selalu sakitkan hati CIK EYKA , CIK EYKA tetap sayang dan cinta kat dea . SEBAB , sebab hanya dea yang CIK EYKA sayang . bila dea takdew dan jauh dari CIK EYKA , CIK EYKA selalu merasa kehilangan . dea bagaikan nyawa bagi CIK EYKA .CIK EYKA rindu dan sayang kat dea . hanya dea .cinta CIK EYKA dengan AZIAN MAZWAN adalah cinta terakhir . untuk selama-lamanya :)

No comments:

Post a Comment