im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Monday, 12 September 2011

kenangan :(

CIK EYKA kenal dea dekat tempat kerja lama KLUANG STEAMBOAT . dea dulu share partner kat kluang steamboat 2 . nama dea SITI ATIKAH PIERE BT ABDULLAH . umo dea 31 taon ( taon nhe ) . dea janda takdew anak . dea jugak mualaf sebab baru masuk islam . dea di lahirkan di sarawak tapi di besarkan di malaysia :) . kisah hidup dea sungguh menyedihkan . tapi , kalau tengok dari cara dea , dea macam takdew masalah . hmm , kalau lah CIK EYKA jumpa dea , CIK EYKA nak jaga dea . KALAU BOLEH . hope kat mana saja dea , dea sentiasa gembira :)

No comments:

Post a Comment