im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Monday, 12 September 2011

GUNUNG LUMUT with sayang and friends :)

9hb sept 2011 ( khamis)









hari nie cik eyka pergi picnic ngan AZIAN MAZWAN dan kawan2 cik eyka . seronok sangat !! kalau boleh nak pergi hari-hari :) . kawan2 cik eyka yang join g gunung lumut 2 adalah anasuhah ( suha ) , daya dah siti . kami kawan baek . seronok berkawan ngan dea owg :) kenangan 2 akan cik eyka kenang sampai bila2 . daya akan belajar di nilai,selangor dan siti bekerja di putrajaya . cik eyka sangat berterima kasih pada azian mazwan sebab kerana dea cik eyka sampai jugak gunung lumut 2 :) . terima kasih sayang . i love u so very damn much . hah , nhe gambar KAMI <3 <3

No comments:

Post a Comment