im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Monday, 12 September 2011

kenangan :(

CIK EYKA kenal dea dekat tempat kerja lama KLUANG STEAMBOAT . dea dulu share partner kat kluang steamboat 2 . nama dea SITI ATIKAH PIERE BT ABDULLAH . umo dea 31 taon ( taon nhe ) . dea janda takdew anak . dea jugak mualaf sebab baru masuk islam . dea di lahirkan di sarawak tapi di besarkan di malaysia :) . kisah hidup dea sungguh menyedihkan . tapi , kalau tengok dari cara dea , dea macam takdew masalah . hmm , kalau lah CIK EYKA jumpa dea , CIK EYKA nak jaga dea . KALAU BOLEH . hope kat mana saja dea , dea sentiasa gembira :)

cinta KAU & AKU

Bila sayang , semua benda kita sanggup buat demi pasangan kita . bila cinta , kita nak tengok orang yang kita cinta selalu tersenyum riang . macam cinta CIK EYKA pada AZIAN MAZWAN :) . semuanye indah bila rasa SAYANG+CINTA kat dea bertambah . walau dea selalu sakitkan hati CIK EYKA , CIK EYKA tetap sayang dan cinta kat dea . SEBAB , sebab hanya dea yang CIK EYKA sayang . bila dea takdew dan jauh dari CIK EYKA , CIK EYKA selalu merasa kehilangan . dea bagaikan nyawa bagi CIK EYKA .CIK EYKA rindu dan sayang kat dea . hanya dea .cinta CIK EYKA dengan AZIAN MAZWAN adalah cinta terakhir . untuk selama-lamanya :)

GUNUNG LUMUT with sayang and friends :)

9hb sept 2011 ( khamis)









hari nie cik eyka pergi picnic ngan AZIAN MAZWAN dan kawan2 cik eyka . seronok sangat !! kalau boleh nak pergi hari-hari :) . kawan2 cik eyka yang join g gunung lumut 2 adalah anasuhah ( suha ) , daya dah siti . kami kawan baek . seronok berkawan ngan dea owg :) kenangan 2 akan cik eyka kenang sampai bila2 . daya akan belajar di nilai,selangor dan siti bekerja di putrajaya . cik eyka sangat berterima kasih pada azian mazwan sebab kerana dea cik eyka sampai jugak gunung lumut 2 :) . terima kasih sayang . i love u so very damn much . hah , nhe gambar KAMI <3 <3

Sunday, 11 September 2011

KAWAN :)




nie larh kawan2 aku . aku sayang sangat-sangat kat dea orang . hope hubungan persahabatan kami kekal sampai akhir hayat .
tanpa mereka , siapa lah saya . hanya insan biasa yang tidak punya apa-apa..
hanya kau KAWAN :)

bila teringat someone yang kita sayang berasa sedih , kita turut merasakan kesedihannye :( . tapi , kalau boleh kita taknak tengok dea sedih . kenapa ?? sebab kita sayang kat dea . betul tak ?? aku kalau boleh nak dea bahagia dan senyum saja sebab ketawa dea adalah pengubat rindu aku kepada dea :) aku cinta kan dea sangat-sangat <3

saya saja :)

hye . nama saya NUR ATIKAH :) . saya 18 taon . stay KLUANG,JOHOR .saya baru saja create blog nhe , so masih banyak lagi yang tak cukup dalam blog nhe :) . ehex ! saya nhe simple saja orangnye dan saya nak bagitao yang saya nhe banyak cakap :p . kalau awak atau awak tak suka saya , just leave from my page oke ;) . pada sapa-sapa yang tak berkenan ngan saya ''ADA AKU KESAH??' oke lah sampai d sini saja :)'  babai . <3 .