im eyka :)

salam . hye . saya eyka . panggil saja CIK EYKA :p ,18 taon . stay kluang , johor . setelah penat membuat blog nhe , siap jugak akhirnya dengan segala usaha yang ada . CIK EYKA seorang yang simple . tapi banyak cakap . HAHAHAHA !! kalau sudi , tengok lah blog yang tak sempurna ini :) jika ada salah silap harap maafkan CIK EYKA yeah ? CIK EYKA baru dalam blog nhe . HAHA!! dah mula dah aku merepek . huhu , kalau sudi , comment2 larh , kalau tak sudi , takpew , ada lagi orang lain yang nak comment . AHAKZ!! nice 2 know you :)

Followers

Wednesday, 5 October 2011

impian :)

semua orang ada impian masing2 . BETOL TAK ?? haha !! macam aku jugak . aku jugak ada impian yang aku nak capai . terutama impian nak jadi PEGUAM . HAHA !! layak ker ?? bhaha . tapi tak akan jadi kenyataan sebab aku belajar pown cos laen . HAHA !! bengong . werkkk !! HAHA !! aku juga nak seseorang yang cintai aku dan sayangi aku . TERBAEEEKKKK !! haha . selaen 2 , kalau aku dah kawen nnty ( berangan sekejap ) aku nak bulan madu kat luar negara . contoh : JEPUN , ENGLAND and CHINA . haha . gylew . huhu .aku pown nak ada RUMAH SENDIRI , KERETA SENDIRI dan yang important sekali , aku nak ANAK !! haha !! bengong . sorry ye , tittle nhe hanya SUKA SUKI :) kebosanan melanda . gggrrrhhhh !!! BOSAN .adiiooosss :)

No comments:

Post a Comment